Behringer XENYX Q502USB

69,00

Behringer XENYX-staan bovenaan de ladder van mixers in hun klasse en dat wordt bevestigd door miljoenen trouwe en tevreden klanten!

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Behringer XENYX Q502USB

De Xenyx Q502 USB is een premium 5-input 2-bus mixer met XENYX microfoonvoorversterkers en compressors, Britse equalizers en USB/audio interface. Behringer XENYX-staan bovenaan de ladder van mixers in hun klasse en dat wordt bevestigd door miljoenen trouwe en tevreden klanten!

Gewapend met eersteklas microfoon preamps en robuuste kenmerken die doorgaans enkel terug te vinden zijn bij duurdere consoles, kunnen de XENYX Q-serie USB mixers perfect je live optredens aan en maak je tegelijk verbazend professionele opnames. Bepaalde modellen hebben “wireless-ready” integratie voor de gloednieuwe Behringer ULM USB microfoons. Samen met de ingebouwde USB/audio interface, “one-knob” monokanaal compressors, KLARK TEKNIK FX engines (bepaalde modellen) en de recording én editing software is de XENYX Q-serie USB mixer alles wat je nodig hebt om je computer om te vormen in een complete, kwalitatieve opnamestudio.

Extra informatie

fabrikant

Behringer

Model

Mengpanelen