Verzenden en bezorgen

Wij gebruiken B-post, PostNL en UPS pakket service voor de verzending van uw bestellingen.

Tarieven

Bezorging

 Houd er rekening mee dat je op het afleveradres op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

U bent niet thuis ?

Indien de vervoerder langskomt terwijl er niemand aanwezig is, dan doet hij een kaart in de bus met daarop de contactgegevens voor een nieuwe afspraak. Indien je niet reageert, dan bieden zij de zending de eerstvolgende werkdag opnieuw aan. Als er dan niemand aanwezig is, blijft de zending een week in het depot liggen. Is er na een week nog geen contact opgenomen om een afspraak te maken, dan komt de zending retour naar ons magazijn.

Voor ontvangst tekenen

Voor je eigen bescherming verwachten wij je persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending. Indien je niet in staat bent om zelf te tekenen voor ontvangst van de order, kunnen wij de levering niet garanderen. Je bent zelf verantwoordelijk voor derden die voor ontvangst tekenen op het door jou opgegeven afleveradres. Indien de verpakking beschadigingen vertoont, kan je bij het tekenen voor ontvangst een melding maken van schade. Wij kunnen niet meer retour nemen indien je dit nalaat, bij constatering van beschadigde goederen na levering .