Aanbieding!

Vox VT20X Valvetronix 20 Watt hybride versterker

245,00 189,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Vox VT20X Valvetronix 20 Watt hybride versterker modellering

11 realistische Amp modellen

Geladen met 11 aan boord van amp modellen de Vox VT20X heeft u gedekt ongeacht welke Toon u nodig hebt. Met alles van vintage reinigt tot moderne hi-gain de VT20X is zeer veelzijdig en kan zelfs worden uitgebreid via de meegeleverde software Toon kamer.

13 aan boord van effecten

Met alles van flanger te vertragen biedt de Valvetronix hybride 13 premie effecten in plaatsing voor de amp podium voor een rijk en realistisch geluid. In combinatie met ruisonderdrukking, kunt u maximaal vier effecten gelijktijdig gebruiken. Daarnaast biedt elk effect meerdere parameters, waardoor u de vrijheid om onmiddellijk het gewenste geluid. Er & rsquo; s ook een tik schakelaar die maakt het gemakkelijk om de snelheid van tijd of modulatie in de vertraging instellen.

Virtuele Element technologie

Ontworpen met de innovatieve dierenarts (Virtual Element technologie) de Vox VT20X is in tegenstelling tot traditionele modellering versterkers die gewoon de Toon van een versterker in een kamer emuleren. De dierenarts technologie modellen in plaats daarvan de werkelijke circuits van de geƫmuleerde versterker geven een indrukwekkende realisme nooit eerder gehoord in modellering versterkers. Elk onderdeel van de gemodelleerde versterkers is zorgvuldig geanalyseerd en gereproduceerd zodat de VT20X om de authentieke Toon van het amp ongeacht het milieu of het volumeniveau in te stellen.

Vacuum Tube Preamp

Extra informatie

fabrikant

Vox