Aanbieding!

Vox VT40X Valvetronix 40 Watt hybride versterker

331,00 249,00

Met een vermogen van 40 watt verlegt 11 amp modellen, 13 effecten en huisvesting een interne 10 inch speaker de VT40X Combo de grenzen van moderne modellering

Beschrijving

Met een vermogen van 40 watt verlegt 11 amp modellen, 13 effecten en huisvesting een interne 10 inch speaker de VT40X Combo de grenzen van moderne modellering

11 realistische Amp modellen

Geladen met 11 aan boord van amp modellen de Vox VT40X heeft u gedekt ongeacht welke Toon u nodig hebt. Met alles van vintage reinigt tot moderne hi-gain de VT40X is zeer veelzijdig en kan zelfs worden uitgebreid via de meegeleverde software Toon kamer.

13 aan boord van effecten

Met alles van flanger te vertragen biedt de Valvetronix hybride 13 premie effecten in plaatsing voor de amp podium voor een rijk en realistisch geluid. In combinatie met ruisonderdrukking, kunt u maximaal vier effecten gelijktijdig gebruiken. Daarnaast biedt elk effect meerdere parameters, waardoor u de vrijheid om onmiddellijk het gewenste geluid. Er & rsquo; s ook een tik schakelaar die maakt het gemakkelijk om de snelheid van tijd of modulatie in de vertraging instellen.

Virtuele Element technologie

Ontworpen met de innovatieve dierenarts (Virtual Element technologie) de Vox VT40X is in tegenstelling tot traditionele modellering versterkers die gewoon de Toon van een versterker in een kamer emuleren. De dierenarts technologie modellen in plaats daarvan de werkelijke circuits van de geƫmuleerde versterker geven een indrukwekkende realisme nooit eerder gehoord in modellering versterkers. Elk onderdeel van de gemodelleerde versterkers is zorgvuldig geanalyseerd en gereproduceerd zodat de VT40X om de authentieke Toon van het amp ongeacht het milieu of het volumeniveau in te stellen.

Extra informatie

fabrikant

Vox